Over ons

Hier wonen wij met ons hele gezin en straks samen met 2 jonge moeders en hun kindje.

Wij: Edwin (1972) en Francien (1980) hebben samen 6 kinderen. De oudste 2 kinderen (2003 en 2005) van Edwin wonen bij hun moeder maar komen regelmatig op bezoek. De oudste dochter (2004) van Francien woont bij ons en gaat om het weekend naar haar vader. Onze jongste 3 kinderen (2011, 2015 en 2015) zijn van ons samen en wonen bij ons.

Ik, Francien, ben geboren in Drenthe en op mijn 17e in Breda terecht gekomen.  Op mijn 23e raakte ik zwanger van mijn oudste dochter. Toen zij 9 maanden was ben ik met de opleiding HBO-Verpleegkunde gestart. Al snel kwam ik er zonder partner voor te staan. Ondanks alles en dankzij mijn sterke netwerk is het me gelukt om deze opleiding in 4,5 jaar af te ronden. Na het behalen van mijn diploma heb ik 9 jaar bij de GGD als jeugdverpleegkundige gewerkt.

Ik hou van Edwin, onze kinderen, koekjes en taarten bakken samen met de kinderen, een boek lezen (al kom ik hier niet aan toe), knutselen, een goed gesprek, grapjes, een wandeling in het bos, kamperen, kickboksen, werken in de tuin, onze katten en konijnen, en nog veel meer.

Ik zie dat er meer nodig is voor jonge moeders. Veel jonge moeders en hun kindjes hebben behoefte aan veiligheid, warmte, intensieve hulp bij het ouderschap en hulp om hun leven weer op orde brengen . Ik wil deze doelgroep graag helpen bij een stevige start.

Mijn man Edwin draait mee als vrijwilliger. Door de week is hij op het CBS in Den Haag te vinden waar hij vooral met cijfertjes bezig is.