Vacature:

23-09-22: Wij zijn op zoek naar een flexibele MBO 3 of 4 begeleider. Als begeleider sta je stevig in je schoenen, durf je aan te sturen, ben je niet onder de indruk van een weerwoord, maar houd je er ook van om met kinderen en moeders te knuffelen, knutselen, winkelen etc. Jij helpt samen met de persoonlijk begeleiders de moeders om hun doelen te behalen zodat ze kunnen uitstromen.

Voor meer informatie of vragen mail met info@gezinshuis-nieuwleven.nl met onderwerp Begeleider.

Vrijwilligers:

15-07-22: Wij zijn per direct opzoek naar gezinsbuddy’s. Een GezinsBuddy is een vertrouwenspersoon voor gezinnen die in de knel zitten. De mama’s die bij ons wonen hebben het niet altijd even makkelijk, ondanks het feit dat er regelmatig verschillende hulpverleners over de vloer komen. Het feit dat een GezinsBuddy juist buiten kantoortijd ‘present’ is, vermindert stress voor een gezin. Het feit dat je op elk moment een beroep kunt doen op je buddy is een enorme steun. Doel van de GezinsBuddy is zorgen dat gezinnen een netwerk opbouwen en zichzelf weer kunnen redden. In veel gevallen ontstaat er een vriendschapsband: gezin en buddy maken immers veel mee samen. Ook kun je denken aan vaste logeerafspraken, of logeren/oppassen zo nodig. Voor meer informatie mail naar info@gezinshuis-nieuwleven.nl met het onderwerp GezinsBuddy.

Stage:

15-07-22: Vacature stagiaire Webdevelopment
Voor de verdere ontwikkeling van Okidos, het elektronisch moeder-kind-dossier van Nieuw Leven zoeken we een of twee IT-stagiaires.

Okidos is een elektronisch webdossier, in eigen beheer ontwikkeld, waarin client, begeleiders en verwijzers op een veilige wijze de voortgang kunnen bijhouden en bekijken en wordt door meerdere moeder-kind instellingen gebruikt. We willen de functionaliteit verder uitbreiden met uitgebreidere voortgangsrapportage, notificatie en passwordless authenticatie. De gebruikte technologieën zijn o.a. nodejs, svelte en docker.

De inhoud van de stage kan een of meerdere van de volgende aspecten oppakken:
– Uitbreiden van de gebruikersfunctionaliteit; Webdevelopment in svelte (scrum style)
– Technisch herontwerp back-end
– Functionele beschrijving / documentatie / tutorials ontwerpen voor gebruikers en beheerders van het systeem.

Bij interesse of vragen mail naar info@gezinshuis-nieuwleven.nl met onderwerp stage webdevolopment